PAK Gistel - Platform voor Beeldende Kunst Ga naar de inhoud

 

 


PAK (Platform voor Actuele Kunsten)

PAK wil een dynamisch en actueel gesprek aangaan met kunstenaars en het begrip ruimte. PAK biedt hedendaagse kunstenaars de mogelijkheid werk te presenteren in een indrukwekkend binnen- en buitendecor. Een natuurdomein van twee hectare groot tussen Brugge en Oostende. Ongerept en uniek. PAK zal naast het organiseren van tijdelijke tentoonstellingen ook een permanente beeldentuin creëren.

Zowel jong, aanstormend talent als gerenommeerde kunstenaars kunnen bij PAK werk tonen. Het is de intentie een creatieve interactie aan te gaan met de mens en natuur. Energiek en bezield. Met als filosofisch vertrekpunt een breed maatschappelijk idealisme. Waar kunst kan ademen en mensen geraakt worden. Door schoonheid, creatie of emotie. Met PAK willen we het sociaal-artistiek engagement stimuleren.
De toeschouwer verrassen met krachtige werken. De kunstenaar uitdagen om in confrontatie te gaan met de omgeving. PAK wil groeien naar een internationaal platform waar vruchtbare artistieke uitwisselingen centraal staan.

GRATIS TOEGANG

OPENINGSUREN

Zaterdag van 10.00 tot 18.30u
Zondag  van 14.00 tot 18.30u

Toegang buiten de openingsuren: na (telefonisch) contact op 0032 495 144 332.